Information från styrelsen 


2023-11-07 På gång i föreningen

Vi håller på att byta styrsystemet för värme och ventilation vilket tyvärr har fördröjts pga sjukdom, men de har sagt att de är klara nästa vecka och då ska problemen med att det blåser in kall luft förhoppningsvis vara löst en gång för alla. Angående alla givare som ramlat ner så har det inte fungerat så bra med installatören och därför ska vi köpa in dubbelhäftande tejp så att vi kan lösa det själva. Mer info kommer.

Angående inbrottsförsök i portar så har vi en dialog med Låspunkten om att installera brytskydd till dörrarna. Tyvärr dömer de ut gångjärnen vilket leder till en väldigt stor kostnad för en ganska liten effekt. Vi försöker hitta alternativa lösningar.

Vi ska beställa en uppfräschning av miljörummet. Målning samt montering av reglar så att sopkärlen inte slår mot väggarna.

Slutligen så finns det en ledig plats i garaget om det är någon som vill flytta in bilen lagom till snörusket. Kontakta:
Kundservice@fastighetsagarna.se vid intresse.

2023-01-01 Ny ekonomisk förvaltare

Fastighetsägarna Service sköter den ekonomiska förvaltningen i fastigheten från och med den 1 januari 2023. kontakta dem på 08-617 76 00 eller kundservice@fastighetsagarna.se.